Futbol, CE Puig-reig

Punt positiu per al Puig-reig (0-0)

Punt positiu per al Puig-reig (0-0)
Arnau Ribera condueix una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Puig-reig segueix sumant i millorant en aquest segon tram de temporada. Aquest passat cap de setmana, l’equip va aconseguir rascar un punt, empatant a zero amb un rival que el supera a la classificació, com és el Viladecavalls, en un matx travat, on es van imposar les defenses, permetent poques ocasions de gol.

La primera meitat va estar dominada clarament pels visitants. Tot i això, el Puig-reig va fer bona la seva sòlida defensa i no va concedir ocasions clares de gol. El Viladecavalls va seguir dominant a la segona part, tot i que amb menys intensitat, i seguia sense trobar la manera de fer mal als puigreigencs. Els locals no van aconseguir crear cap ocasió de perill real, però van donar per bo l’empat a 0.

Els berguedans sumen ara 38 punts, que els mantenen a la vuitena posició de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest cap de setmana vinent, els verd i vermells visitaran el camp de l’Artés, onzè classificat amb 34 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig SET29 Tercera Catalana

Comentaris