Handbol

L’Handbol Berga es retroba amb la victòria i se situa a un pas de l’ascens (27-22)

L’Handbol Berga es retroba amb la victòria i se situa a un pas de l’ascens (27-22)
Jordi Subirana tira a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Tan sols 1 punt li falta a l’Handbol Berga per assolir l’ascens a tercera de forma matemàtica. L’equip en va sumar dos el passat cap de setmana, en la visita del Ripollet, un rival que, tot i ser de la zona baixa, sempre és incòmode per la seva veterania i el seu joc lent. Els berguedans van guanyar sense excessius problemes per 27 a 22.

Els locals van aconseguir aviat un avantatge que es va anar ampliant fins als 5 gols, a base de portar un alt ritme, sortint al contracop, i tancant correctament i amb consistència en defensa, especialment al centre. El conjunt va aconseguir recuperar el bon joc col·lectiu per fer mal al rival, arribant al descans 14 a 9. Els berguedans van mantenir la diferència a la segona meitat que va seguir força controlada, i en la qual el conjunt va poder fer rotacions per donar minuts a tots els jugadors i provar tàctiques, fins al 27 a 22 definitiu.

A falta de 5 jornades, els verd i vermells són líders del grup, amb 38 punts, seguits del Salou, amb 36. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest proper cap de setmana l’equip pot celebrar l’ascens matemàtic. En tindria prou amb un empat a la pista del Barberà B, l’onzè classificat amb 14 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga SET29

Comentaris