C AT Gironella, UE Avià

L’Avià allunya el Gironella del líder (1-1)

L’Avià allunya el Gironella del líder (1-1)
Èric Santmartí, en un partit de la temporada passada contra l'Avià. ALEIX CAMPRUBÍ

Empat a un en el derbi entre l’Atlètic Gironella i la Unió Esportiva Avià. Els gironellencs encaraven un dels partits més complicats del que els queda de temporada i l’Avià, la principal motivació que li queda fins a final de campanya: els derbis. El panorama feia preveure un partit travat i ajustat, i així va ser.

L’Avià va sortir al camp amb un 5-3-2 molt prudent, conscient del gran poder ofensiu del Gironella. Tot i això, els avianesos es van enviar una pilota al pal en els primers minuts i es van trobar amb un penal poc després. Roger Verdaguer el va transformar per fer el 0 a 1. A la mitja hora de joc, però, Èric Santmartí va empatar el partit amb una gran volea des de fora l’àrea.

A partir d’aquí, el Gironella va gaudir de possessió i l’Avià es va dedicar a defensar amb encert, però descuidant força la vessant ofensiva. Tot i això, al Gironella li va faltar un punt de verticalitat en els metres finals i l’Avià va estar força còmode defensant-se. En aquest escenari, els avianesos amb prou feines van xutar entre pals en tota la segona meitat i el Gironella va tenir el 2 a 1 a tocar, però va fallar un penal. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella veu trencada una dinàmica de sis partits guanyant, però allarga la ratxa d’imbatibilitat: l’equip fa 14 jornades que no perd. El cas és que el líder, el Calaf, segueix intractable i ja és a onze punts. Els de l’Anoia es mantenen invictes aquesta temporada i tenen mitja lliga a la butxaca. L’Avià, en canvi, segueix tercer, amb 51 punts, a 10 del Gironella. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el Gironella juga al camp de la Balconada en l’últim desplaçament en camp de terra que li queda fins a final de temporada. L’Avià, en canvi, rep el penúltim classificat, el Pare Ignasi Puig, en un partit a priori assequible. +PROPERA JORNADA

Avià Berguedà derbi derbi comarcal Futbol Gironella Quarta Catalana SET29

Comentaris