Casserres Femení B

Nova victòria del filial del Casserres, que ja encadena sis jornades sense perdre (0-1)

Nova victòria del filial del Casserres, que ja encadena sis jornades sense perdre (0-1)
'Xete' va ser clau en la victòria del filial, marcant l'única diana del partit. ALBERT CODINA SOLER

Sis jornades sense perdre no és poca cosa. El filial femení del Casserres és en el seu millor moment de la temporada i aquesta setmana ha fet bons els pronòstics, guanyant a la pista del González Serra Club per 0 a 1. L’autora del gol va ser Cristina Borrego ‘Xete’, que tornava a les pistes després d’una sanció de dos mesos amb el primer equip. L’única diana del partit -fruit d’una gran jugada col·lectiva- va arribar a l’equador del primer temps, malgrat que el Casserres va disposar de nombroses ocasions durant tot l’enfrontament.

A la represa, el González Serra va aplicar un joc molt dur en defensa, fet que va treure de polleguera les jugadores visitants fins al punt que Martina Vilà va ser expulsada per protestar. En el tram final del partit hi van haver molts nervis però les locals amb prou feines van inquietar la porteria defensada per les casserrenques. Més info

Amb aquest marcador, el Casserres es manté a poca distància de la tercera plaça. Ara mateix, les jugadores del Berguedà són setenes, amb 30 punts, a només 6 de l’Olympic la Floresta i el Futsal Cervelló, tercer i quart classificat, respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, oportunitat d’or pel Casserres per seguir acostant-se als equips que té per sobre. Les casserrenques reben la visita de l’Alheña, actual cinquè classificat, amb 35 punts. Una victòria local acostaria les berguedanes a només dos punts de l’Alheña. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Segona Divisió Catalana set28 Xete Borrego

Comentaris