Puig-reig

El FS Puig-reig ensopega de nou i perd opcions de lluitar per l’ascens (3-7)

El FS Puig-reig ensopega de nou i perd opcions de lluitar per l’ascens (3-7)
Acció d'un dels gols del Puig-reig contra l'Oló. FS PUIGREIG

Patacada del Futbol Sala Puig-reig a casa. Els del Baix Berguedà han sumat aquest cap de setmana la segona derrota consecutiva com a locals i perden bona part de les seves opcions de lluitar per la segona plaça que dona accés a Primera Divisió Catalana. Aquesta vegada la derrota ha estat per 3 a 7 contra l’Oló, un rival a priori inferior, però que a la primera volta ja va sorprendre els de Puig-reig, esgarrapant-los un empat a 3.

El Puig-reig va sortir a la pista convençut que no podia deixar escapar més punts, però una sèrie d’errades defensives van posar molt costa amunt el partit. D’entrada, l’Oló va fer dos gols pràcticament consecutius abans de l’equador del primer temps. Tot i això, el local Òscar Solé va retallar distàncies en pocs minuts, col·locant un 1 a 2 que no es mouria fins al descans.

A la represa, el Puig-reig va avançar línies però això va deixar més espais darrere i l’Oló ho va aprofitar per fer l’1 a 3. El Puig-reig va seguir pressionant a dalt i Carlos Muñoz va fer el 2 a 3 que donava esperances a la parròquia berguedana. Els ànims de remuntada van durar ben poc, i és que el 2 a 4 dels visitants va ser pràcticament en la següent jugada. A partir d’aquí, els locals van passar a jugar amb porter-jugador i ho van pagar car: l’Oló va fer tres gols en un obrir i tancar d’ulls i va sentenciar el partit. En els segons finals, a més, David Molina va fer el definitiu 3 a 7. Més info

Amb aquesta derrota, el Puig-reig perd opcions de lluitar per la segona plaça. Els del Berguedà només han guanyat un dels últims vuit partits i es distancien una mica més dels llocs de privilegi. L’equip és ara mateix 7è, amb 25 punts, i ja és a 12 de la segona posició. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, desplaçament complicat però transcendental a la pista del Matadepera, un rival directe que és a la cinquena posició amb 28 punts. +PROPERA JORNADA

2cat7 Futbol sala futsal Segona Catalana Segona Divisió Catalana set28

Comentaris