Alt Berguedà, UE Avià B

Victòria treballada de l’Alt Berguedà davant un ordenat Avià B (2-0)

Victòria treballada de l’Alt Berguedà davant un ordenat Avià B (2-0)

L’Alt Berguedà rebia a l’Avià B en el segon derbi consecutiu per part dels de Xavi Ribera, i el partit es va saldar amb el resultat de 2 a 0, a favor dels locals.

A la primera part, l’Avià B va sortir ordenat al camp amb la intenció de no rebre perill, mentre que l’Alt Berguedà va sortir a dominar mitjançant la possessió de la pilota. Tot i tenir la pilota, els locals no van aconseguir generar perill davant la defensa de l’Avià, que estava molt ben col·locada. Va ser una primera part on cap dels dos equips va tenir pràcticament ocasions, excepte un parell de força clares per part de l’Avià. Sobretot, a destacar un cop de cap en un córner que va rebutjar el porter local. Per la seva banda, els locals només van tenir un 1 contra 1 que va anar fora de la porteria.

A la represa, els d’Albert Freixas seguien tenint una bona col·locació al camp i els locals van intentar fer un pas endavant. No va ser fins ben entrats als últims vint minuts, en una jugada on la defensa visitant va fer un mal rebuig a la frontal, que va aparèixer Feijoo per fer pujar el 1 a 0 a favor dels locals. Cinc minuts més tard, una recuperació polèmica al mig del camp, va permetre una passada amb profunditat que Gerard Puig va aprofitar per fer pujar el definitiu 2 a 0 al marcador. Els locals van seguir atacant sense trobar cap més premi de cara a porteria, mentre que els visitants van seguir ordenats i no van encaixar cap més gol. Més info

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà se situa tercer a la classificació, amb 45 punts, mentre que l’Avià B es troba en setena posició, amb 34. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada els de Xavi Ribera visiten el camp del Berga B, que es troba en quarta posició, amb 42 punts, just per darrere seu. Per la seva banda, l’Avià rep el Casserres, que es troba en vuitena posició amb 27 punts. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2019-03-19 at 13.56.48

WhatsApp Image 2019-03-19 at 13.56.49 (3)

WhatsApp Image 2019-03-19 at 13.56.49 (2)

WhatsApp Image 2019-03-19 at 13.56.49 (1)

WhatsApp Image 2019-03-19 at 13.56.48 (1)

Alt Berguedà Avià derbi Futbol Quarta Catalana set28

Comentaris