Futbol, CE Berga

Empat a res d’un Berga que torna a desaprofitar oportunitats (0-0)

Empat a res d’un Berga que torna a desaprofitar oportunitats (0-0)
Imatge dels moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

Nova ensopegada d’un Berga que desaprofita una ocasió de beneficiar-se de la derrota d’un rival. El conjunt blanc i vermell no va servir-se de la desfeta del Parets contra el Cardedeu (ara el segon és el Ripollet, a 2 punts dels berguedans), quedant-se amb l’empat a 0 contra el Sabadell B, un equip jove que pràcticament no va permetre ocasions als locals.

El primer quart d’hora de joc va ser favorable als berguedans, que van jugar pràcticament tota l’estona a camp contrari, amb intensitat i aconseguint alguna ocasió, tot i que de poc perill. Després d’aquest tram inicial de 15 minuts, el duel es va igualar i el joc es va situar al mig del camp. Abans del descans, Àlex Ortega (42′) va ser expulsat per doble targeta groga, però això no va servir perquè els berguedans anessin a més, i es va arribar amb empat a res al descans.

A la segona meitat va seguir la mateixa tònica de poques aproximacions, però amb el Sabadell lleugerament més a prop de l’àrea contrària, especialment a través de contracops, tot i la inferioritat numèrica. En el tram final, però, el Berga va optar a estrenar el marcador, a través de les botes de Sergi Ruiz i, especialment, de Noguera, però l’empat a 0 no es va moure.

La jornada deixa al Berga com a líder, amb 48 punts, seguit ara del Ripollet, amb 46, el Vic Riuprimer i el Parets amb 45 i la Gramanet amb 43 i un partit pendent. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip ja pensa en la visita al camp del Sallent, que amb 30 punts se situa a la tretzena posició. + PROPERA JORNADA.

 

Berga CE Berga Segona Catalana set28

Comentaris