Pàdel

El Pàdel Indoor Berguedà segueix creixent i presenta sis equips federats per a aquesta temporada

El Pàdel Indoor Berguedà segueix creixent i presenta sis equips federats per a aquesta temporada

El pàdel va a més al Berguedà i, prova d’això, és el creixement que també està experimentant el Pàdel Indoor Berguedà, que diumenge passat va presentar els equips que aquesta temporada competeixen arreu del país. Són 6, tres masculins, dos femenins i un equip de veterans (+40 anys).

La principal novetat d’aquesta temporada és la incorporació del tercer equip masculí, el C, pensat per a persones que s’inicien en el món del pàdel però que tenen ganes de competir. Els dos primers equips, masculí i femení, són els que tenen més trajectòria dins el club: fa tres temporades que competeixen i ho fan amb l’experiència i la destresa necessària per competir de tu a tu contra qualsevol rival.

A banda, per als filials i l’equip de veterans, aquesta serà la segona temporada i l’objectiu és consolidar el nivell i l’experiència, sense descartar possibles ascensos. El que sembla més ben encaminat és el del masculí B, que ara mateix és segon a la seva categoria, Segona Divisió.

La suma d’aquest sisè equip en competició fa que, actualment, ja siguin 119 els jugadors i jugadores que competeixen des del Pàdel Indoor Berguedà. En aquest sentit, el club valora “molt positivament” la trajectòria ascendent dels equips durant aquestes últimes temporades.

Grups de WhatsApp per organitzar partits entre aficionats

Competicions a banda, el Pàdel Indoor Berguedà, situat al polígon de la Valldan, s’ha consolidat en els darrers anys com un punt de trobada per a aficionats al pàdel. En aquesta línia, el club recorda que hi ha grups de WhatsApp que serveixen per muntar partits entre persones que volen jugar, però no tenen equip o rival per fer-ho. Aquests grups s’estructuren per nivells, de manera que qui es vulgui iniciar en l’esport pugui jugar contra rivals similars mentre que els jugadors més experimentats també s’enfrontin entre ells. Per a més informació: 938 21 90 84.

Pàdel Pàdel Indoor Berguedà

Comentaris