Puig-reig

El Puig-reig brilla davant el líder però paga tres errades inicials (1-4)

El Puig-reig brilla davant el líder però paga tres errades inicials (1-4)
Daniel Ortiz va fer el gol del Puig-reig des del punt de penal.

Segona derrota de la temporada del Futbol Sala Puig-reig com a local. El conjunt del Berguedà va fer un gran partit contra el líder de la categoria, el Prats de Lluçanès, però va acabar pagant cares tres errades defensives en els primers compassos de partit que van permetre als del Lluçanès col·locar el 0 a 3 en el marcador en poc més de 10 minuts de joc.

El Puig-reig va saltar a la pista amb ganes de donar la sorpresa de la jornada. L’equip va pressionar amb intensitat la sortida de pilota pradenca, però els visitants van aconseguir posar terra pel mig en tres badades defensives del Puig-reig en els mnuts 6, 9 i 11 de partit. Tot i això, els locals no van tirar la tovallola i, poc després, Daniel Ortíz va marcar l’1 a 3 que retallava distàncies.

A la represa, el pavelló va viure uns minuts de joc magnífics, però el resultat no es va moure fins a les acaballes. El Prats va marcar l’1 a 4 a falta de 5 minuts. Els dos equips van intentar de tot per decantar el marcador al seu favor, però les defenses es van imposar als atacs. En el tram final, el porter local Robert Baños va evitar que el marcador fos més ampli amb diverses intervencions de mèrit. Més info

Amb aquest resultat, el Puig-reig perd algunes posicions a la part alta de la classificació. Els cinc primers classificats han guanyat aquesta setmana, però el Puig-reig no ho ha aconseguit i cau a la sisena plaça, amb 25 punts. Per sobre, Matadepera i Navàs en tenen 28 i 27, respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

I el proper diumenge, el Puig-reig tornarà a jugar com a local. Aquesta vegada rep la visita de l’Oló, actual 10è classificat, amb 14 punts, que ve de perdre per 6 a 7 contra el Navàs. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Futbol sala Prats de Lluçanès Segona Catalana set27

Comentaris