Alt Berguedà, CF Sant Salvador de Cercs

Un gol ‘in extremis’ decanta el derbi de l’Alt Berguedà cap al CCR (1-2)

Un gol ‘in extremis’ decanta el derbi de l’Alt Berguedà cap al CCR (1-2)
Jugada del gol decisiu del CCR Alt Berguedà. CEDIDA

Victòria de l’Alt Berguedà en el derbi del nord de la comarca contra el Sant Salvador de Cercs. El conjunt de Xavi Ribera va sortir ben plantat al camp, però el ‘Sansa’ també ho va fer. A la primera part, cap dels dos equips va tenir un control per sobre de l’altre, tot i que els locals van tenir alguna ocasió de més perill que no van saber culminar per posar-se per davant. Per tant, en la primera part les defenses van guanyar els atacs, i el resultat al descans va ser de 0 a 0.

A la represa, tot just en el sac inicial, els locals van filtrar una passada que va deixar al davanter Guillem Ripoll frec a frec amb el porter, i amb una vaselina es van avançar al marcador. A partir d’aquí els locals van veure’s superats perquè el CCR va pujar molt el ritme del partit. Al minut 49, poc després de l’1 a 0, una jugada per banda dreta va topar amb la mà d’un jugador i l’àrbitre va assenyalar penal. Carles Ortiz ‘Carli’ va transformar-lo i va fer pujar l’empat pels visitants.

El derbi tornava a estar més viu que mai, els locals ben estructurats intentaven aguantar un CCR que cada minut que passava es feia més amb el control de la pilota i del partit. Tots dos equips van disposar d’ocasions clares per trencar l’empat, tot i que les més clares van ser per als visitants. I en una d’elles, al minut 89, i després d’un possible fora de joc en l’inici de la jugada, Oriol Cornelio aprofitava un sèrie de rebots per fer pujar el 1 a 2 al marcador i decantar el derbi pel CCR, tot i les protestes de la parròquia local. Més info

Amb aquest resultat, el CCR fa bons els pronòstics i encadena 10 jornades sense conèixer la derrota. Els de Xavi Ribera són quarts, amb 42 punts, i es distancien del seu perseguidor més directe, el Montmajor, que ja és a sis punts. A més, per sobre, el Berga B segueix tercer, amb els mateixos punts que l’Alt Berguedà; el Castellnou és segon, amb dos més; i el Navarcles segueix intractable, a 8 punts. Per la seva banda, el Sant Salvador cau fins la dotzena posició, amb només 18 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, doble derbi. El Sant Salvador rep la visita del Casserres, mentre que l’Alt Berguedà rebrà l’Avià B en un dels partits de la jornada. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2019-03-10 at 20.09.43

WhatsApp Image 2019-03-10 at 20.09.43 (1)

WhatsApp Image 2019-03-10 at 20.09.44

Alt Berguedà Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set27

Comentaris