Futbol, CE Berga

El Berga goleja plàcidament en la visita al camp del cuer (0-4)

El Berga goleja plàcidament en la visita al camp del cuer (0-4)
Joan Noguera, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Tarda de diumenge més que tranquil·la per al CE Berga aquest cap de setmana. El conjunt de Joan Prat no va tenir gaires problemes per imposar-se al camp del cuer, el Roda de Ter, i va acabar golejant amb un 0 a 4. És la tercera victòria consecutiva i que manté als de la capital al capdamunt de la taula.

El conjunt blanc i vermell va aconseguir unes 4 oportunitats de gol a la primera meitat, 2 de les quals van poder ser transformades. Primer, un error dels locals va propiciar una jugada que va acabar amb una rematada de cap a gol de Sergi Suárez ‘Sua’ (16′) i, al cap de poc, Joan Noguera va aprofitar un control i assistència d”Agus’ Casanovas per eixamplar la diferència amb un bon xut des de la frontal (23).

El Berga va seguir dominant el matx, concedint ben poques aproximacions al rival, més enllà d’un 1 contra 1 en els primers compassos de la segona meitat que va aturar el porter Porcel. Però no va ser fins al tram final que va aconseguir golejar; Primer, Rafa Zafra – que segueix incorporant-se progressivament al grup per recuperar el ritme després d’una llarga lesió – va aconseguir transformar un penal que li va cedir Noguera i, al cap de pocs segons, va ser el mateix ‘Nugui’ qui, després d’una bona jugada per banda esquerra, va acabar tancant la golejada pels visitants.

Els tres punts mantenen al Berga en el primer lloc de la classificació, amb 47, seguit del Parets, amb 45, i del Ripollet, que puja fins a la tercera posició amb 43. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la propera jornada, els berguedans preparen la visita del Sabadell B, un rival que és desè amb 36 punts, i que arribarà al duel després de tres derrotes consecutives. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Futbol Segona Catalana set27

Comentaris