Casserres Femení

Triomf plàcid del Casserres contra un rival sota mínims (10-0)

Triomf plàcid del Casserres contra un rival sota mínims (10-0)
Jeni Serralvo i Cèlia Guixé celebren un gol, aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Victòria sense massa història del femení del Casserres a la Llangotera. Les noies de Xavi Parcerisa s’han enfrontat aquest cap de setmana a un rival, el Barnasants, que es va presentar al partit amb només quatre jugadores. Sobre la pista, cap sorpresa: el Casserres va encarrilar el partit en els primers minuts de joc i va anar ampliant l’avantatge fins al xiulet final. El resultat no deixa massa dubtes: 10 a 0.

El partit, segons l’entrenador casserrenc, va ser “estrany i difícil de jugar”. Les jugadores locals es van empatxar de marcar gols i la grada va ovacionar les visitants quan l’àrbitre va assenyalar el final de l’enfrontament. El Barnasants va jugar amb quatre jugadores a Casserres i probablement ho haurà de fer en tots els compromisos que queden fins al final de temporada. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres segueix a la 9a posició i tanca el grup de quatre equips que lluiten pel sisè lloc de la taula. El grup de la part baixa és a 10 punts de les casserrenques i la cinquena plaça, també a 10 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, les de Xavi Parcerisa visiten la pista de l’Alzina, que és precisament el primer d’aquests equips de mitja taula: el proper rival és 6è, amb 26 punts, és a dir, un més que les noies del Berguedà. +PROPERA JORNADA

Barnasants Casserres Futbol sala futsal futsalfem Primera Divisió Catalana set27

Comentaris