Futbol, CE Puig-reig

Una picabaralla a la grada deixa el Puig-reig a 5 minuts de la victòria (0-2)

Una picabaralla a la grada deixa el Puig-reig a 5 minuts de la victòria (0-2)
Arnau Ribera condueix la pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

A cinc minuts està el Puig-reig de sumar la desena victòria de la temporada. L’equip es va valdre d’una gran primera meitat per arribar al tram final amb un 0 a 2 al camp del Puigcerdà, però una picabaralla a la grada va impulsar a l’àrbitre a suspendre el partit quan restaven 5 minuts i l’afegit.

Els visitants van dominar clarament la primera meitat, amb 2 gols i 3 pals. Arribant a l’equador, Xavi Valencia va aconseguir un gran gol (19′), rebent des de la banda, esquivant al primer rival amb l’arrencada, sortejant-ne a dos més amb una diagonal cap a l’àrea i, prop de la frontal, va rematar una pilota que va acabar a gol, després d’impactar al travesser. Als pocs minuts, València va aprofitar una pilota que havia impactat al pal, després d’un bon xut de falta de Martí Orriols, i amb la panxa la va empentar a la línia de gol (31′).

Però, si bé la primera meitat podia haver acabat amb un marcador més ampli pels berguedans, a la segona es va girar la truitaEls verd i vermells van baixar físicament i el Puigcerdà va collar al rival cada vegada més. Tot i tenir alguna ocasió per sentenciar, amb dos pals i un possible penal no assenyalat, els visitants van haver de treure dues pilotes a sota pals. Quan restaven 5 minuts més l’afegit, el partit es va acabar suspenent arran de diverses picabaralles a la grada, entre aficionats dels dos equips.

A l’espera del resultat, els verd i vermells són desens classificats, amb 30 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara la visita del San Lorenzo, cinquè classificat amb 40 punts, que serà el proper cap de setmana, després de l’aturada d’aquest. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set25 Tercera Catalana

Comentaris