Handbol

L’Handbol Berga guanya sense problemes i cada cop és més a prop de l’ascens (16-28)

L’Handbol Berga guanya sense problemes i cada cop és més a prop de l’ascens (16-28)
Foto de família al final del partit. CV SANT CLIMENT

Resten 9 jornades pel final de la lliga, i l’Handbol Berga tan sols necessita sumar 3 victòries per assegurar-se l’ascens a tercera. Els verds i vermells s’han imposat aquest cap de setmana, sense gaires problemes, a la pista del CV Sant Climent, el penúltim classificat, per 16 a 28.

L’equip va sortir concentrat, amb l’objectiu de no perdre pilotes i tenir paciència en atac, aconseguint un bon marge, però al cap de 10 minuts va patir un dels sotracs habituals. El Berga va sumar diverses pèrdues i nervis en atac, que es van traduir amb 3 exclusions i amb què els locals s’acostessin a 3 gols. Però amb el conjunt refet, la superioritat dels berguedans va tornar a recuperar la diferència, amb un equip que es va refer dirigit per Jordi Subirana, i que va posar el 9 a 16 al descans. A la segona meitat l’equip surt concentrat altra vegada, per evitar que el rival tingui cap opció, i va agafant més distància fins al definitiu 16 a 28, en un tram amb poca història.

L’Handbol Berga segueix pel bon camí al capdamunt de la taula, amb 33 puntsa 3 del principal competidor, el Salou. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara el partit de diumenge a la pista del AE Aula B, que amb 18 punts és el vuitè classificat. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set25

Comentaris