Futbol, CE Berga

Una victòria tant suada com merescuda deixa al Berga líder en solitari (3-1)

Una victòria tant suada com merescuda deixa al Berga líder en solitari (3-1)
Els dos equips, abans de l'inici del partit. CE BERGA

Després de recuperar el lideratge – compartit amb el Parets – la setmana passada, aquesta jornada ha finalitzat amb el Berga al capdamunt de la taula, altra volta en solitari. L’equip no va desaprofitar l’empat del seu competidor i es va imposar al Matadepera per 3 gols a 1, en un partit dominat pels locals, però que no es va decidir fins als darrers compassos.

Després d’uns 10 minuts de tanteig, el Berga es va començar a imposar per finalment aconseguir controlar el partit. El primer gol va arribar a la mitja hora de joc, a través d’una jugada assajada a través de córner, que va finalitzar Sergi Suárez ‘Sua’ (26′). Al cap de 10 minuts, però, el Matadepera va posar la igualada amb una diana de Daniel Caballero (37′), aprofitant-se d’una errada puntual en una pilota centrada en una falta des del mig del camp, que els locals permeteren rematar dins de l’àrea petita. Els blanc i vermells van seguir dominant a la segona meitat, però inquiets perquè el gol no arribava, ja que costava molt crear ocasions de perill real. No va ser fins als darrers minuts quan Sergi Ruiz va forçar un penal quan encarava el porter, després d’un molt bon moviment, el qual va estar transformat per Joan Noguera (80′). La sentència la va posar al cap de res ‘Agus’ Casanovas quan, després de dues passades d’esperó, va rematar la pilota amb molta sang freda (84′).

La jornada ratifica al Berga a la primera posició de la lliga, amb 44 punts, ara 2 per davant del Parets i el Vic Riuprimer. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt de Joan Prat té ara un parell de setmanes per preparar el proper partit, que serà la visita al camp del cuer, el Roda de Ter, que tan sols ha sumat 6 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set25

Comentaris