Muntanya

Ivan Camps s’endú la prova dels 65km de la Transgrancanaria

Ivan Camps s’endú la prova dels 65km de la Transgrancanaria
Ivan Camps, en el moment de l'arribada. TERRITORIO TRAIL MEDIA

Nova actuació brillant del berguedà Ivan Camps. L’atleta de Berga ha sumat un nou trofeu a la seva vitrina i s’ha endut la prova de 65km de la Transgrancanaria, una de les cites més prestigioses del calendari estatal. Camps ha format part d’un grup de tres atletes que ha encapçalat bona part de la prova i ha marxat en solitari en els darrers quilòmetres. Al final, Camps ha creuat la línia d’arribada amb un temps de 5 hores, 53 minuts i 10 segons.

La segona posició ha estat per a Martin Halasz, que ha arribat uns 7 minuts més tard que Camps. Jesús Gil ha completat el podi amb una marca de 6 hores, 14 minuts i 33 segons.

La modalitat Advance de la Transgrancanaria era un dels grans reptes de Camps en aquest inici de 2019. La prova té 65 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.660 metres. Transcorre per alguns dels paratges naturals més destacats de l’illa de Gran Canària i és popular per la gran quantitat d’aficionats que atrau al llarg del recorregut.

https://twitter.com/TransGC/status/1099334059791187970

Ivan Camps Transgrancanaria ultratrail

Comentaris