Casserres Femení

El femení del Casserres goleja un aspirant a l’ascens (4-1)

El femení del Casserres goleja un aspirant a l’ascens (4-1)
Jeni Serralvo va marcar els quatre gols de l'equip aquesta setmana. ALBERT CODINA SOLER

Gran partit del Molles Malé FS Casserres a la Llangotera. Les jugadores del Berguedà van fer un partit molt complet. L’equip va col·locar el 3 a 0 al marcador en els primers minuts de la segona meitat i va haver de combatre el joc de cinc que el rival, l’Athletic La Palma, va exercir durant bona part del segon temps. Amb tot, les locals van aguantar el setge i no van patir en excés per conservar la renda de tres gols i acabar guanyant per 4 a 1.

El nom propi del partit va ser el de Jeni Serralvo. La principal golejadora de l’equip va corroborar aquest mèrit marcant les quatre dianes del Casserres. Els tres primers gols van ser entre el final del primer temps i els primers compassos de la represa. Més tard, l’Athletic La Palma va retallar distàncies, però novament Jeni va fer el quart gol que sentenciava el duel. Al final, el bon treball defensiu va permetre arribar al xiulet final sense donar opcions de remuntada a les visitants. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres s’enfila fins als 22 punts, es manté 8è, però s’acosta al Sant Andreu, que té 25 punts. Tot i això, les casserrenques tenen un partit més que les seves rivals, ja que van avançar el compromís de la propera jornada contra el CET10, l’actual líder de la lliga. La classificació sencera, AQUÍ.

Per tot plegat, aquesta setmana l’equip descansarà i també ho farà el cap de setmana de Carnaval. Així doncs, el Molles Malé Casserres no disputarà un partit oficial fins d’aquí tres setmanes, quan rebrà la visita del Barnasants, que és en zona de descens, amb només 8 punts. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit, per Albert Codina Soler (@geniku)

IMG_9008

IMG_9029-1

IMG_9087-1

IMG_9106-1

IMG_9138-1

IMG_9147-1

IMG_9176-1

IMG_9177-1

IMG_9189-1

IMG_9195-1

IMG_9201-1

IMG_9243-1

IMG_9558-1

IMG_9580-1

Athletic La Palma Casserres FS Casserres futsal set24

Comentaris