Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Bon treball sense recompensa pel Bàsquet Berga femení (48-53)

Laia Ruiz lluita per una pilota. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga femení va aconseguir fer un bon treball aquest cap de setmana per plantar cara a un rival de la zona mitja-alta com és el CB Can Parellada B. La bona feina de les de negre, però, no va tenir recompensa, ja que van acabar caient per 48 a 53, en un partit que va anar sempre ajustat.

De fet, el primer quart va estar ple d’intercanvis de cistelles i de lideratges, i va acabar amb un 15 a 14 favorable a les locals. En el segon, les berguedanes van travessar uns quants compassos sense idees en atac, anotant tan sols 6 punts, per arribar al descans 21 a 25. Després d’un inici dubitatiu, en el tercer van tornar a igualar el duel per encarar els darrers 10 minuts amb un 36 a 37. El conjunt va seguir dins el partit en el darrer tram, però de mica en mica les rivals van anar obrint una petita escletxa, que va acabar sent de 5 punts, amb el 48 a 53 definitiu.

Amb 3 victòries en 15 partits, les noies segueixen a l’avant-penúltima posició de la taula, l’onzena. El proper cap de setmana les noies tindran una bona oportunitat per sumar, en la visita al CB Viladecavalls, que és vuitè amb un balanç de 6 victòries i 9 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.