Puig-reig

El FS Puig-reig trenca la mala ratxa i puja fins el quart lloc (2-5)

El FS Puig-reig trenca la mala ratxa i puja fins el quart lloc (2-5)
Tant Sergio Ortega com l'altre porter, Robert Baños, van aguantar l'equip quan més ho necessitava. LÍDIA LÓPEZ / ARXIU

Adéu a la mala ratxa de resultats. El Puig-reig deixa enrere les tres jornades sense guanyar que arrossegava gràcies a una bona victòria a la pista del Castellbisbal. El conjunt del Berguedà venia de sumar un sol punt dels últims nou possibles, tot i haver-se enfrontat als dos últims equips de la classificació. Calia recuperar sensacions i així ha estat: 2 a 5 a Castellbisbal.

El Puig-reig va sortir molt endollat i amb ganes de tornar a guanyar. Les llargues possessions i la bona circulació de pilota van propiciar un escenari molt còmode per als del berguedà, que abans del descans van fer dos gols per obrir la llauna, obra de Sergi Pelaez i Diego Villavicencio, que tornava d’una llarga lesió.

A la represa, el Castellbisbal va millorar la seva pressió i es va acostar en el marcador, minuts després que l’àrbitre expulsés un jugador del Puig-reig per doble amonestació en una acció polèmica. Amb l’1 a 2 en el marcador, el Castellbisbal va veure’s amb opcions d’empatar fins que Òscar Solé va fer el gol de la tarda, enviant un xut potent a l’escaire. Poc després, els locals van fer el 2 a 3 al contracop, però a les acaballes del partit es van quedar amb un home menys i el Puig-reig ho va aprofitar per sentenciar. Dani Ortiz i David Molina van fer pujar el definitiu 2 a 5 al marcador. Més info

Amb aquest resultat, el Puig-reig torna a guanyar posicions i puja fins el 4t lloc de la classificació, empatat a 24 punts amb el 3r (Navàs) i el 5è (Matadepera). Tots tres equips són a només quatre punts del segon classificat, el González-Serra, que és segon, en plaça d’ascens. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, partit clau en aquesta zona de perseguidors. El Puig-reig rep la visita del Gsport, que és 6è, a només dos punts dels del Berguedà. Una victòria local començaria a obrir distància respecte l’equip ceretà. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Futbol sala futsal Segona Divisió SET23

Comentaris