CE Berga B, Futbol

El Berga B remunta pero acaba patint per guanyar a Navàs (1-2)

El Berga B remunta pero acaba patint per guanyar a Navàs (1-2)
El filial blanc i vermell celebrant un gol aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El filial del Berga va suar de valent aquest cap de setmana per derrotar al Navàs B, un rival de la zona baixa, però es va acabar imposant per 1 a 2. Primer, va patir perquè va haver de remuntar a l’1 a 0 inicial i, després, perquè es va acabar aculant per defensar amb dents i ungles el resultat ajustat.

El Berga surt dominant des de l’inici i en el primer quart d’hora té dues clares ocasions per avançar-se, ambdues errades per Lluís Boixader, mentre el rival pràcticament no s’acosta a l’àrea. Com qui no vol la cosa, el Navàs recupera una pilota al mig del camp i articula un contracop que agafa descol·locats als berguedans, i és finalitzat amb un xut creuat per Genis Fenollar que és tocat lleugerament pel porter visitant, però no el pot aturar (22′). El gol no canvia el rumb del partit, amb uns blanc i vermells que segueixen controlant el duel i tenen alguna altra ocasió, però no transformen en gol. No és fins a la segona meitat que, en un tres i no res, el conjunt aconsegueix capgirar el resultat, amb dos gols de Toni Magem, al segon amb una gran vaselina per sobre la sortida del porter (58′, 62′). A partir d’aquí, el Berga es dedica a defensar, amb encert, a un Navàs més intens, i aprofita per provar algun contracop. Al final, els visitants queden aculats a darrere, però no concedeixen cap ocasió, refusant totes les pilotes a l’àrea que enviaven els bagencs.

La victòria serveix al Berga B per sumar 35 punts i recuperar la tercera posició de la taula, aprofitant l’empat a 1 de l’Alt Berguedà contra el Montmajor. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip es prepara ara per rebre a l’Avinyó, un rival – a priori – assequible ja que és novè, amb 24 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B Quarta Catalana SET23

Comentaris