Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Res a fer a casa del sòlid líder (89-44)

Res a fer a casa del sòlid líder (89-44)
El Bàsquet Berga femení, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Poques opcions tenia el Bàsquet Berga femení de poder competir el partit a la pista del líder, l’Òdena, que tan sols ha perdut un matx. Les berguedanes van donar la cara i van intentar fer el millor partit possible, però el rival va fer evident la seva superioritat amb un contundent 89 a 44.

Les locals ja van marcar distàncies des dels compassos inicials del partit, posant un 23 a 9 en el primer quart. En el segon, les berguedanes van donar més guerra a l’inici, però de mica en mica les líders van fer valdre la seva superioritat per arribar 46 a 19 al descans. A la represa, les de negre es van trobar amb una mica més encert, però la diferència ja era insalvable, i es va arribar als darrers 10 minuts amb un 63 a 31. En el darrer quart, el Berga va seguir en la mateixa línia en atac, però patia molt en defensa davant d’un Òdena que no va tenir compassió i va situa el 89 a 44 final.

Les berguedanes segueixen com a avant-penúltimes classificades, amb un balanç de 3 victòries per 11 derrotes. El proper cap de setmana rebran al CB Can Parellada B, un rival de mitja taula, ja que és setè, amb un balanç de 6 a 8. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga SET23

Comentaris