UE Avià

Patint però guanyant (2-1)

Patint però guanyant (2-1)
'Vili', amb dos gols, va ser decisiu per guanyar el partit contra el Navàs. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria treballada de la Unió Esportiva Avià contra el Navàs. Els avianesos han sumat els tres punts en la visita dels veïns del Bages, en un duel que van començar perdent però que van ser capaços de remuntar.

L’Avià va saltar al camp amb certs dubtes i concedint alguna ocasió a un rival que, a priori, era inferior. En aquest escenari, el Navàs va aprofitar un gran llançament de falta al quart d’hora de joc per fer el 0 a 1. La pilota va picar al pal per, després, caure als peus de David Frias, que va rematar-la dins. A partir d’aquí, l’Avià es va treure la son de les orelles i va augmentar la pressió sobre el Navàs. Tot plegat va fer que s’entrés a un tram de partit on els avianesos assetjaven la porteria rival, però no trobaven el camí del gol. Però a les acaballes del primer temps, el porter visitant va desviar un xut d’Ignasi Sabata i la pilota va caure als peus de Sergi Vilalta, que no va perdonar i va restablir l’empat.

A la represa, l’Avià va seguir creant més perill, però el gol se seguia resistint. Després d’un parell de grans ocasions de Diego i un xut de Roger Claret, el premi arribaria en una jugada de córner que Sergi Vilalta va rematar en planxa per fer el 2 a 1. El final de partit va ser tens i igualat i l’Avià va suar per conservar l’avantatge fins al xiulet final. Més info

Amb aquesta victòria, els avianesos segueixen a la tercera posició i amplien l’avantatge respecte els seus perseguidors. De fet, el quart classificat ja no és el Cardona, que cau fins la sisena posició. L’Avià suma 44 punts i, per darrere, hi ha tres equips empatats a 37 punts: San Lorenzo, Viladecavalls i Cardona. Per sobre, el Gironella -que no ha jugat- és segon, amb 48 punts; i el Calaf segueix líder, amb 57. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, l’Avià jugarà al camp del Súria, que és 8è, amb 32 punts, però fa tres jornades que no guanya. Els bagencs venen d’empatar a 1 al camp de l’Artés. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Navàs SET23 Tercera Catalana

Comentaris