Alt Berguedà, Montmajor FC

Alt Berguedà i Montmajor es reparteixen els punts en un duel de plantejaments (1-1)

Alt Berguedà i Montmajor es reparteixen els punts en un duel de plantejaments (1-1)
Imatge del partit de la primera volta. ALEIX CAMPRUBÍ

Empat a un a Guardiola. L’Alt Berguedà i el Montmajor s’han repartit els punts en el derbi comarcal de la jornada. Tots dos equips afrontaven el partit amb la certesa que, qui guanyés, tenia molts números d’acabar la jornada en tercera posició del grup 1 de Quarta Catalana. Al final, ni uns ni altres: un punt per cap i el Berga B -que ha guanyat- recupera el tercer lloc.

El derbi a Guardiola va ser tot un contrast de plantejaments. El conjunt local va sortir disposat a tenir la pilota, cuinar bé els atacs i sorprendre la defensa rival amb arribades de segona línia. El Montmajor, en canvi, va afrontar el partit amb moltes baixes i curt d’efectius i es va limitar a mantenir l’ordre en defensa, minimitzant esforços i cedint descaradament la pilota al rival per sortir amb perill al contracop.

A la primera meitat, el plantejament visitant es va imposar al local. L’Alt Berguedà va mostrar superioritat amb pilota, però va topar-se amb una defensa rival molt solida i va crear perill en comptades ocasions. En canvi, el Montmajor -ben posat sobre el camp- va poder obrir la llauna amb una pilota a l’esquena dels centrals que Sergi Sala, atent, va picar per sobre del porter. Abans del descans, Toni Alberich va tenir el gol a tocar en una rematada de córner que el porter local, Víctor Madrid, va desviar.

A la represa, l’Alt Berguedà va prémer l’accelerador i va començar a crear perill per bandes. Els atacs locals eren cada vegada més perillosos i el gol de l’empat semblava qüestió de minuts. Al minut 60, en un servei de córner en curt, Alberto Feijoo va provar sort des de la banda amb un fort xut que va picar a la mà d’un rival. El mateix Feijoo va transformar el penal per restablir l’empat. A partir d’aquí, els locals van aprofitar l’eufòria d’haver aconseguit l’empat per avançar línies i buscar amb insistència el gol de la victòria. Però la solidesa defensiva del Montmajor i el desencert dels atacants locals en els metres finals van impedir que el marcador s’alterés. Més info

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà perd una posició i torna a ser quart, amb 35 punts. El Berga B ha guanyat i recupera el tercer lloc, amb 36 punts. El Montmajor, per la seva banda, es manté a la cinquena posició, amb 33 punts, sense perdre pistonada de Berga B i Alt Berguedà, i ampliant l’avantatge respecte els equips de darrere, que ja són a 7 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, duels interessants. L’Alt Berguedà visita el camp del líder, el Navarcles, mentre que el Montmajor rep el Casserres en un dels derbis clàssics de Quarta Catalana en les darreres temporades. +PROPERA JORNADA

CCR Alt Berguedà Futbol Montmajor Quarta Catalana SET23

Comentaris