UE Avià

L’Avià en té prou amb un gol d’Ivan Lianes per guanyar a Sant Fruitós (0-1)

L’Avià en té prou amb un gol d’Ivan Lianes per guanyar a Sant Fruitós (0-1)
Ivan Lianes, autor de l'únic gol del partit al camp del Fruitosenc. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria important de la Unió Esportiva Avià per seguir còmodament a la tercera posició de Tercera Catalana. Els homes de Joan Flores van endur-se els tres punts del camp del Fruitosenc amb un solitari gol d’Ivan Lianes a les acaballes del partit.

Els locals van sortir molt ben posats sobre el terreny de joc i dedicant-se a defensar. L’Avià, en canvi, va tenir la possessió en tot moment, però sense inquietar massa la porteria rival. A la represa, el partit es va animar una mica i l’Avià va passar a jugar molt més còmode. La majoria dels atacs visitants venien per banda i, en una d’aquestes ocasions, Lianes va enviar la pilota al pal. Era un avís del que acabaria passant. A falta de 10 minuts pel final, altre cop Lianes va tornar a amenaçar la porteria fruitosenca, però en aquesta ocasió ho va fer rematant dins una bona centrada de ‘Dieguito’. Més info

Amb aquesta victòria per la mínima, l’Avià segueix tercer, amb 41 punts. Els avianesos són a set punts del segon classificat, el Gironella, i a 10 del líder, el Calaf. Per darrere, el Cardona es manté a quatre punts a la quarta posició. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, l‘Avià rep el Navàs, que és 12è, amb 21 punts, que fa cinc setmanes que no suma tres punts. En les darreres cinc jornades, ha sumat quatre empats i una aclaparadora derrota per 8 a 2 al camp del Viladecavalls. +PROPERA JORNADA

Avià Fruitosenc Futbol set22 Tercera Catalana

Comentaris