Futbol, UE Avià B

Inesperada i injustificada derrota de l’Avià B (2-4)

Inesperada i injustificada derrota de l’Avià B (2-4)
Un jugador de l'Avià B, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Avià B ha ratificat aquest cap de setmana la seva campanya més que irregular. El conjunt va quallar un dels pitjors partits de la temporada encaixant un 2 a 4 en la visita del Navàs B, un dels rivals de la part baixa.

Els visitants van avisar amb gol força matiner, obra de Kilian Alonso (11′), però els avianesos van poder aprofitar un clar penal a favor per respondre aviat i igualar el marcador, a través de Jordi Rotllan (14′). Passada la mitja hora de joc, els bagencs es van tornar a avançar, en la que era la seva segona arribada del partit, amb un gol d’Arnau (32′). El descans no calma a uns blanc i blaus molt nerviosos, i la segona meitat està plegada de despropòsits, amb els navassencs dedicant-se a perdre temps, fins que finalment poden eixamplar la diferència a l’1 a 3 a través d’Arnau (75′). En els darrers minuts, un gol de Blai Gragés (85′) encenia certa esperança de remuntada, apaivagada al cap de res amb el 2 a 4 definitiu de Genis Fenollar (87′).

Amb aquest resultat, els berguedans segueixen vuitens, amb 25 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara al cap de setmana, els d’Albert Freixas preparen el duel que els portarà a visitar un rival directe com l’Avinyó, ja que és el novè classificat, amb 21 punts. + PROPERA JORNADA.

avià b Quarta Catalana set22 ue avià b

Comentaris