CE Olvan, Montmajor FC

El Montmajor deixa escapar dos punts en el derbi contra l’Olvan (1-1)

El Montmajor deixa escapar dos punts en el derbi contra l’Olvan (1-1)
Albert Pont, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Derbi calent al municipal de Montmajor. Els locals rebien l’Olvan amb l’opció de col·locar-se quarts a la classificació, avançant el Berga B i empatant a punts amb l’Alt Berguedà, que ja és tercer. L’Olvan, en canvi, buscava els primers punts del 2019 després d’un inici d’any dubitatiu amb dues derrotes (3 a 0 a Guardiola i 1 a 2 a casa contra el Casserres).

La primera meitat va ser força intensa. Tots dos equips van gaudir d’ocasions clares per avançar-se en el marcador, però ningú va ser capaç de fer-ho. El Montmajor va tenir l’1 a 0 a tocar en un penal molt criticat per la banqueta visitant. Però Reda El Allaoui va endevinar les intencions d’Iñaki Sánchez i va aturar la pena màxima. Ja a les acaballes del primer temps, l’Olvan va estar a punt de marcar en una rematada des de l’àrea petita que incomprensiblement va sortir per sobre del travesser.

A la represa, la tònica del partit va ser més o menys igual. Tots dos equips gaudien d’ocasions per marcar, tot i que en els primers compassos de primer temps, el Montmajor va mostrar més frescor ofensiva que l’Olvan. Malgrat tot, i en una jugada aïllada, un centre-xut de ‘Russi’ des de banda esquerra va acabar picant al pal i colant-se dins la porteria local per fer el 0 a 1.

La resposta montmajonenca va ser immediata. Tres minuts després, Toni Alberich va rematar al segon pal una falta lateral servida per Jordi Cortizo. La pilota va picar al travesser i va acabar entrant per fer l’1 a 1. Deu minuts després, l’àrbitre va assenyalar un penal inexistent a l’àrea de l’Olvan, traient de polleguera i propiciant l’expulsió de Roger Carreras. Però el Montmajor va tornar a fallar des dels 11 metres i el xut de Marcel·lí Puigpiquer va picar al travesser i va sortir fora.

Tot i jugar amb 10 jugadors pràcticament la darrera mitja hora de partit, l’Olvan va saber trobar espais al contracop i va gaudir d’alguna ocasió per fer l’1 a 2. El cas és que les ocasions més clares d’aquest final de partit van ser per als locals, que tenien la possessió i creaven perill en ràpides transicions per banda. Èric Fígols i Arnau Gelinne van tenir als seus peus el 2 a 1. Ja a les acaballes, Gelinne va veure la segona groga i el Montmajor també es va quedar amb 10 jugadors. No hi hauria temps per més. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor segueix cinquè, amb 32 punts. Els de Jordi Casas són a un punt del Berga B, que és quart, i a dos de l’Alt Berguedà, que és tercer. Per darrere hi ha el Casserres i l’Olvan, que són a sis punts del Montmajor i en sumen 26. La classificació sencera, AQUÍ

I aquesta setmana, compromisos complicats per a Montmajor i Olvan. Els primers visiten el camp de l’Alt Berguedà, que encadena sis victòries consecutives i es consagra com l’equip més en forma de la categoria. L’Olvan, en canvi, rep la visita del líder, el Navarcles. +PROPERA JORNADA

Berguedà derbi comarcal Montmajor Olvan Quarta Catalana set22

Comentaris