CE Berga B, Futbol

El Berga B cau contra el Castellnou i es despenja de la lluita (0-1)

El Berga B cau contra el Castellnou i es despenja de la lluita (0-1)
Lluis Boixader lamenta una ocasió desaprofitada, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després d’un inici de lliga espectacular amb una gran ratxa d’imbatibilitat, el Berga B s’ha anat desinflant paulatinament, si més no a la taula classificatòria. Aquesta cap de setmana, el filial ha caigut contra un rival directe com és el Castellnou, per 0 gols a 1, i es despenja lleugerament de la lluita pel primer lloc, ja que està a 8 punts del líder, el Navarcles - tot i tenir un partit menys.

L’inici de partit va ser bastant igualat, amb un Berga concentrat que no concedia ocasions, però tenia dificultats per generar perill, tot i rematar un córner a gol, invalidat per falta. Però passada la mitja hora de joc l’equip es queda amb un jugador menys per la doble groga a Àlex Rodríguez (32′) i, poc després, Dani Pozo va haver de ser substituït per un cop de genoll al cap, en una falta penjada. Precisament a través d’aquesta falta els blanc i vermells van aconseguir una ocasió, que va aturar el porter.

A la segona meitat la tònica segueix similar, amb el filial berguedà que intenta sortir als contracops, però sense rematar. L’expulsió de Pau Pala per doble groga (61′) va retornar la igualtat numèrica però, just després, el Castellnou va aconseguir el gol que el posava per davant, obra d’Armand Alsina (65′), aprofitant el refús d’una centrada lateral, que venia a través d’un servei de falta ràpid que havia agafat desprevingut al Berga. Al tram final, dues jugades polèmiques: Lluís Boixader aconsegueix un 1 contra 1 però un rival l’obstrueix i l’àrbitre no xiula penal, com tampoc ho fa amb unes mans provocades per una rematada de Berhanu. Els visitants es queden amb 9 per l’expulsió per doble groga de Miquel Tena (71′), i els de Ruben Maya segueixen buscant la igualada apretant més al rival, a través de centrades laterals, però sense trobar rematador. Al final l’àrbitre tampoc assenyala la pena màxima per unes altres possibles mans, i el partit no passa del 0 a 1.

La derrota fa caure a l’equip fins a la quarta plaça de la taula, amb 33 punts, superat ara en 1 per l’Alt Berguedà, en 5 pel Castellnou, i a 8 del líder, el Navarcles. Tot i això, cal destacar que l’equip ja ha descansat i té un partit menys que els dos principals competidors. La classificació sencera, AQUÍ.

El cap de setmana vinent l’equip visitarà el camp del Navàs B, que és tretzè amb tan sols 14 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga B CE BERGA B Quarta Catalana set22

Comentaris