Futbol, CE Berga

El Berga no aixeca cap i perd el liderat (1-0)

El Berga no aixeca cap i perd el liderat (1-0)
Bertrans, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

4 partits sense guanyar han sigut masses. Després de 2 empats i 2 derrotes, la darrera aquest cap de setmana, el Berga ha deixat el lideratge del grup 4 de segona catalana, que ara recau a mans del Parets. Els de Joan Prat van ser superiors en el seu duel contra el Can Parellada, un rival de la zona baixa, tenint més la pilota i disposant de moltes més ocasions, amb diverses alternatives, però es van topar amb la defensa i, especialment, el porter local, per acabar caient per la mínima, 1 a 0.

L’equip arribava a Terrassa amb l’objectiu de trencar amb la mala dinàmica de resultats, i ja va disposar de diverses ocasions des de l’inici, una de triple en els primers compassos, que va refusar la defensa local, i una rematada d’Agus que va aturar el porter. Però, del no-res, el Can Parellada es va trobar amb el gol, a través d’una mala centrada, que va pujar al marcador amb autoria de Sergi Montes (17′). El Berga va tenir dues ocasions més abans del descans, a través de xuts d’Agus i Noguera, però en ambdós casos foren refusats pel porter Enric Avellaneda a córner.

A l’inici de la represa el conjunt blanc i vermell torna a tenir més oportunitats, primer a través d’una rematada de Torres que para el porter, i després una triple ocasió que entre Avellaneda i la defensa acaben deixant sense opcions. El Berga cada vegada era més dominador del partit, davant d’un conjunt local que s’aferrava al solitari gol. Al tram final, el porter torna a fer una aturada a una rematada de Noguera, i Sergi Ruiz envia fora una altra oportunitat de gol.

La victòria del Parets ha fet saltar als berguedans del capdamunt de la taula, que queda amb els Vallesans amb 39 punts, el Berga amb 37, el Sabadell B amb 35, el Ripollet amb 34 i la Gramanet amb 33 – però un partit menys. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada, partit clau pels de Joan Prat, ja que precisament s’enfrontaran a la Gramanet en un duel de la part alta. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set22

Comentaris