Futbol, CE Berga

Una derrota escenifica la mala ratxa d’un Berga que es queda sense marge (2-0)

Una derrota escenifica la mala ratxa d’un Berga que es queda sense marge (2-0)
Un moment del partit al camp del Vic Riuprimer. CE BERGA

2 són els punts que ha aconseguit el Berga dels darrers 9 possibles. La derrota – la segona de la temporada – d’aquesta setmana al camp del Vic Riuprimer, per 2 gols a 0, posa de manifest la mala ratxa d’uns blanc i vermells que ja venien de dos empats. Tot i això, l’equip es manté líder del seu grup de segona catalana, però amb 1 punt de marge sobre el Parets, ara segon, i 4 sobre la Gramanet, que aquesta jornada ha perdut – però té un partit pendent, i el Joanenc, que ha empatat.

L’inici dels locals va ser molt millor, generant ocasions i obligant a Dani Peralta a fer una bona aturada. A partir dels 10 minuts el matx es va igualant i el Berga aconsegueix ser lleugerament superior, recuperant pilotes i buscant jugades ràpides, i suma tres ocasions de gol, un parell de rematades de Joanet que atura el porter i una de Sua que refusa a córner un defensa. Abans del descans, els locals també aconsegueixen una rematada que no troba porteria, però la igualtat es manté.

A la represa la igualtat encara és més evident, però al cap de pocs minuts Arnau Aliberch aconsegueix l’avantatge pels vigatans (56′). El Berga fa diversos canvis amb revulsius per intentar capgirar el duel, i de mica en mica aconsegueix dominar. Ja al tram final, frega l’empat en dues ocasions, amb un xut de Carreras que pica al pal i es passeja per sobre la línia de gol sense entrar i una rematada de Noguera que impacta de ple en l’escaire. Amb els berguedans buscant l’empat, el Vic aconsegueix sentenciar el partit amb el 2 a 0 definitiu, obra de Carles Vall (89′).

Ara com ara, els 37 punts valen al Berga per seguir com a líder de la categoria, i ni una victòria de la Gramanet contra Les Franqueses, en el partit ajornat, li trauria la primera plaça. Els blanc i vermells, però, tenen a tan sols 1 punt el Parets, que és segon, mentre Grama i Joanenc són tercer i quart amb 33. La classificació sencera, AQUÍ.

Els de Joan Prat preparen ara la visita al camp del Can Parellada, on esperen retrobar-se amb la victòria contra un rival a la zona de descens, quinzè amb 18 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set21

Comentaris