C AT Gironella

Ni la sorra pot amb el Gironella (0-4)

Ni la sorra pot amb el Gironella (0-4)
Ferran Prat -a la dreta- va ser un dels golejadors del Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria important de l’Atlètic Gironella en un dels pocs camps de sorra que aquest any haurà de visitar. Els de Xavi Díaz han superat sense massa problemes el cuer de la categoria, el Pare Ignasi Puig, per un contundent 0 a 4. El partit va tenir una primera part molt ensopida i no va ser fins la segona, que el Gironella va fer bons els pronòstics amb quatre gols en la darrera mitja hora de joc.

Ferran Prat va obrir la llauna al minut 55 i Èric Santmartí va posar terra pel mig al cap de tres minuts. Els dos gols van deixar molt tocat el ‘Xup’, que n’encaixaria un altre al cap de 10 minuts, obra de ‘Tóbal’ Domínguez. I, per acabar-ho de rematar, Isaac Argelich va fer el defenitiu 0 a 4 aprofitant que el mal moment anímic del rival. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella segueix segon, a sis punts del líder, el Calaf, que es manté invicte aquesta temporada una jornada més. A més, els gironellencs amplien l’avantatge respecte els seus dos principals perseguidors, l’Avià i el Cardona, que aquesta setmana han empatat a 1. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquest cap de setmana, derbi. El Gironella rep la visita del Puig-reig, que arriba al clàssic en un gran moment de forma i amb un Miki López en gran estat de forma (ha fet 7 gols en els últims dos partits). A la primera volta, el Puig-reig no va ser rival per als de Xavi Díaz, que van guanyar el primer derbi de l’any per 0 a 4. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella set21 Tercera Catalana

Comentaris