UE Avià

El Cardona salva un punt a Avià en el duel de perseguidors (1-1)

El Cardona salva un punt a Avià en el duel de perseguidors (1-1)
Roger Verdaguer ha marcat un autèntic golàs just abans del descans. ALEIX CAMPRUBÍ

Duel travat entre els dos principals perseguidors del Calaf i el Gironella, en la lluita per les places d’ascens i promoció. L’Avià rebia el Cardona amb el record amarg del partit de la primera volta a la Coromina, on els bagencs van endossar un dolorós 7 a 2 als homes de Joan Flores. Des d’aleshores, les coses han canviat molt i l’Avià no només ha crescut com a equip sinó que s’ha consagrat als llocs capdavanters de la classificació.

Tot plegat feia entreveure un partit molt més igualat que el de la primera volta, i així ha estat. El Cardona ha començat dominant, però sense inquietar massa la porteria local. Amb el pas dels minuts el joc s’ha anivellat i l’Avià ha començat a gaudir d’ocasions. La més clara, ha estat una bona internada de Roger Claret per banda esquerra que Eudald Tubau no ha pogut empènyer dins per mil·límetres. Però, a les acaballes del primer temps i quan tot indicava que el 0 a 0 seria el marcador al descans, Roger Verdaguer s’ha tret un obús des de la frontal de l’àrea amb cama esquerra per fer l’1 a 0 i avançar l’Avià.

A la represa, les ocasions han estat molt escasses. Roger Claret ha tingut la sentència a les seves botes, però el seu xut des del punt de penal ha sortit alt. A l’altra banda del camp, el Cardona s’apropava però no acabava de trobar el gol. I en aquest escenari, l’àrbitre ha deixat l’Avià amb deu jugadors en ensenyar la segona groga a Eudald Tubau. A partir d’aquí, els bagencs han avançat línies a la recerca del gol de l’empat i l’Avià ha gaudit d’alguna ocasió al contracop. Ja a les acaballes, els cardonins han empatat el partit en una jugada afortunada on un xut des del límit de l’àrea toca en un jugador avianès, despista el porter Roger Romero i acaba dins la porteria. En el darrer minut, el Cardona ha tingut l’1 a 2, però una bona intervenció de Romero ho ha impedit. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià conserva l’avantatge respecte el Cardona i es manté tercer, amb 38 punts. El Cardona, en canvi, és quart, amb 34. I aquest diumenge, el Gironella -que és segon- té l’oportunitat d’ampliar l’avantatge respecte els seus perseguidors si guanya al camp del Xup, el cuer de la categoria. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’Avià juga al camp del Fruitosenc, que és quinzè amb 17 punts i aquesta setmana ha caigut golejat al camp de l’Artés (4-0). +PROPERA JORNADA

Avià Cardona Futbol set21 Tercera Catalana

Comentaris