Puig-reig

El FS Puig-reig sua per esgarrapar un empat a casa contra el Daina Isard (4-4)

El FS Puig-reig sua per esgarrapar un empat a casa contra el Daina Isard (4-4)
Des d'aquí va fer el tercer gol el FS Puig-reig. FS PUIG-REIG

Empat treballat del Futbol Sala Puig-reig a casa. El conjunt del Berguedà va haver de remuntar un 2 a 4 en contra a la segona meitat i va quedar-se a les portes de sumar els tres punts després d’un bon final de partit que feia oblidar un inici força gris.

El rival, el Daina Isard, va sortir a la pista molt més endollat i va avançar-se en el marcador en els primers minuts, amb dues dianes. Els locals van aconseguir empatar el partit en pocs minuts, però abans del descans el Daina va tornar a revifar i va col·locar el 2 a 4 al marcador.

A la represa, el Puig-reig va passar a dominar el partit i va ser capaç d’empatar novament amb un xut de lluny i un doble penal. Amb empat a 4 a l’electrònic, els del Berguedà van serrar les dents i van pressionar de valent per aconseguir el gol de la victòria però finalment tots dos equips es van haver de conformar amb el repartiment de punts.

Amb aquest resultat, el Puig-reig segueix quart, amb 21 punts, tot i que està pendent que Matadepera i Navàs disputin el partit que tenen pendent. El Daina, en canvi, es manté en zona de descens amb només 7 punts, a la penúltima posició del grup 7 de Segona Divisió Catalana. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, l’equip de Puig-reig jugarà a domicili, a la pista del Santpedor, que és el cuer de la categoria i fins al moment només ha estat capaç de sumar 4 punts. +PROPERA JORNADA

No et perdis el VÍDEO-RESUM del partit

FS Puig-reig Futbol sala Segona Divisió set20

Comentaris