Bàsquet, Bàsquet Berga

Victòria a casa del cuer per poder respirar (61-72)

Victòria a casa del cuer per poder respirar (61-72)
La banqueta del Berga aplaudeix una acció, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga es va saber sobreposar aquest cap de setmana a la por a perdre a la pista del cuer. Tot i que no va tancar el partit fins al final, els de negre es van imposar per 61 a 72 al Barberà Team Values B, per així allunyar-se lleugerament de la zona més baixa en el darrer partit de la primera volta.

Els berguedans van anar per davant en els primers compassos, aconseguint un 20 a 24 en el primer quart. En el segon, els locals van anivellar el partit a l’equador, però al tram final el Berga va recuperar l’avantatge amb el 35 a 39. Els de negre arribaren a situar una diferència de fins a 9 punts a la meitat del tercer temps, però el Barberà va sumar un parcial a 9 a 2 que posava el perillós 50 a 52 abans del darrer. Tot i alguns intercanvis de cistelles, en el quart quart els berguedans no es deixaren sorprendre i van estar més encertats per posar el 61 a 72 final.

Amb 5 victòries per 7 derrotes, l’equip acaba la primera volta com a vuitè classificat. El cap de setmana vinent, el 3 de febrer, visitarà la pista del CEB Sant Jordi, un rival directe, ja que és novè, amb el mateix balanç que el Berga, però pitjor average. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set20

Comentaris