Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení tanca la primera volta amb derrota (48-68)

El Bàsquet Berga femení tanca la primera volta amb derrota (48-68)
L'equip en un partit de casa aquesta temporada. CEDIDA

L’equip femení del Bàsquet Berga ha encaixat una nova derrota, en el darrer partit de la primera volta, que condemna al conjunt a la zona baixa de la taula. Les de negre van caure a casa per 20 punts, 48 a 68, en la visita del Catalana Occident Manresa.

Després d’un intercanvi inicial, les locals ja es començaren a desenganxar amb el 12 a 20 del primer temps. En el segon, les berguedanes van evitar que anés a més, fins a un mal tram final, per arribar 19 a 33 al descans. A la represa, les noies retallaren lleugerament, però un parcial de 0 a 15 sentencià a les locals, posant el 32 a 52. En el darrer la distància no es va moure, i el partit va morir amb el 48 a 68.

Les noies de Bàsquet Berga tanquen així la primera volta amb la 10a derrota de la temporada, per 2 victòries. El cap de setmana vinent, el 3 de febrer, rebran al CB Artés, que és vuitè amb un balanç de 6 a 5, i un partit pendent. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set20

Comentaris