CF Sant Salvador de Cercs

El Sant Salvador cau a casa contra un aspirant a l’ascens (1-4)

El Sant Salvador cau a casa contra un aspirant a l’ascens (1-4)
Imatge del partit a Sant Jordi. CEDIDA

Derrota contundent del Sant Salvador de Cercs a casa. Els cercorins han perdut per 1 a 4 a casa contra el Castellnou, un equip que des de principis de temporada és en els primers llocs de la classificació i es postula com un dels clars aspirants a l’ascens de categoria.

Els bagencs van protagonitzar un inici de partit aclaparador que els va servir per encarrilar el triomf. En poc més de 20 minuts, els visitants Robert Alsina, Ivan Palacios i Armand Alsina ja havien fet tres gols i posaven el partit molt costa amunt per als interessos del Sant Salvador. Tot i això, els locals van treure orgull propi i van ser capaços de retallar distàncies, ja entrada la segona meitat, amb una diana de Guillem Ripoll. Les esperances de puntuar, però, es van esvair a les acaballes del partit amb el quart gol del Castellnou, obra d’Aleix Codina, que deixava vist per sentència el partit. Més info

Amb aquest resultat, el Sant Salvador segueix a la dotzena posició, amb 12 punts. Els cercorins tenen a un i dos punts el Sant Pau de Manresa i la Balconada, respectivament. Per sort, els dos conjunts manresans també han perdut els seus partits aquest cap de setmana, contra Montmajor i Avià B, i segueixen a prop a la classificació. El Castellnou, en canvi, manté la segona posició, a un punt del líder, el Navarcles. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, duel de necessitats a la part baixa de la classificació. El Sant Salvador juga al camp del Navàs B, que és avant-penúltim -just per sota dels cercorins- i suma 8 punts. El partit és una oportunitat d’or per l’equip berguedà per avançar aquestes dues posicions que ara mateix té a l’abast: el Sant Pau rebrà el Navarcles (líder) i la Balconada, el Berga B (4t). +PROPERA JORNADA

Castellnou Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set20

Comentaris