Muntanya

Clàudia Sabata rep el premi a l’esportista amb més projecció de Catalunya

Clàudia Sabata rep el premi a l’esportista amb més projecció de Catalunya

Clàudia Sabata ja té un nou trofeu a les seves vitrines. L’atleta berguedana ha recollit aquest dimarts a la tarda el premi a l’esportista catalana amb més projecció de l’any a la 22a Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport.

La corredora de curses de muntanya i esquiadora ha completat enguany una altra gran temporada, proclamant-se campiona del Món júnior de Curses per muntanya, subcampiona del Món júnior de curses verticals i subcampiona una cursa de casa com la Nit Pirineu. Aquest 2019 l’atleta dels Mountain Runners del Berguedà s’integrarà a la selecció absoluta de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb qui competirà en diferents proves de la Copa del Món.

A banda del guardó a Sabata, la Festa de l’Esport Català ha reconegut el jugador del FC Barcelona Jordi Alba i la nedadora Jèssica Vall com a millors esportistes masculí i femení, respectivament. L’exjugador de bàsquet Joan Carles Navarro ha rebut el premi a l’esportista llegendari i Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, el de millor entrenador.

https://twitter.com/esport3/status/1085264224039903232

“Les curses són la meva manera d’evadir-me de la realitat”

Clàudia Sabata -que ja va ser proclamada millor esportista berguedana en les dues primeres edicions de la Nit de l’Esport Berguedà (2017 i 2018)- s’ha dirigit al públic assistent a la gala en una breu entrevista del presentador, Bernat Soler.

En aquests instants, Sabata ha tingut temps per fer broma: “Corro molt, però xerro poc”. I també per demostrar el seu amor per les curses de muntanya: “Quan hi sóc no penso en res i, per això, m’agrada tant. És la meva manera d’evadir-me de la realitat“. Per acabar, l’atleta de Berga ha explicat que enguany és la seva primera temporada com a sènior, després de dos anys com a sub-23, i s’ha desfet en elogis cap a les seves rivals, amb la humilitat que la caracteritza: “Són molt dures i em veig molt petita al seu costat”.

clàudia sabata Curses de muntanya Festa de l'Esport Català

Comentaris