General

La primera Quina Berguedana supera de llarg les expectatives i desborda el pavelló vell amb més de 700 assistents

La primera Quina Berguedana supera de llarg les expectatives i desborda el pavelló vell amb més de 700 assistents
La Quina Berguedana va comptar amb més de 700 assistents al pavelló vell de Berga. MARC CANTURRI

Èxit de la primera quina de Bergaorganitzada per cinc entitats esportives de la ciutat. Dissabte passat, el pavelló vell va quedar ple a vessar en la gala presentada per Josep Badia i Judit Jordana i amenitzat pel punxadiscos Toni Malé. Línies, bingos, sortejos directes, activitats d’animació, barra de bar, grans de blat de moro… Tot, per a les més de 700 persones que van omplir el recinte.

quina-berguedana-2018-presentadors

Judit Jordana i Josep Badia van presentar la gala. MARC CANTURRI

De fet, l’organització havia previst diverses fileres de cadires per a uns 700 participants i disposava d’un centenar de cadires supletòries que finalment també es van utilitzar. Darrere la barra, membres del Club Esportiu Berga, el Bàsquet Berga, l’Handbol Berga, els Mountain Runners i la secció de vòlei del Club Esquí Berguedà van servir begudes i biquinis als assistents.

La quina també es va adherir a la campanya Vull la nit!, per a la prevenció d’actituds sexistes durant l’oci nocturn. Els plafons de la campanya van lluir tota la nit als peus de l’escenari i, a l’entrada, els participants van rebre un fulletó amb 12 consignes per acabar amb el sexisme, a banda del cartró per participar a les línies i els bingos.

quina-berga

quina-berguedana-2018-regals

Pavelló pavelló vell pavelló vell de Berga quina Quina Berguedana quina de Berga

Comentaris