Natació

La berguedana Àneu Ferrer es penja nou medalles als campionats de Catalunya d’hivern de natació

La berguedana Àneu Ferrer es penja nou medalles als campionats de Catalunya d’hivern de natació

Gran actuació de la berguedana Àneu Ferrer als campionats de Catalunya d’hivern de natació, a Sabadell. Ferrer ha aconseguit 9 medalles (5, a nivell individual; i 4, per relleus) en les onze proves en què ha participat. En altres paraules, només se li ha resistit la medalla en dues de les proves: els 50m papallona i els 200m estils.

Ferrer ha fet un or, sis plates i dos bronzes. S’ha proclamat subcampiona de Catalunya en 50m esquena, 100m esquena i 100m papallona, i s’ha penjat el bronze en els 200m esquena i en els 200m papallona. A més aquest any la berguedana ha canviat de club i neda pel Club Natació Vic ETB. El canvi li ha permès participar en les proves de relleus i tenir la possibilitat de guanyar més medalles. Amb l’equip del CN Vic, Ferrer s’ha penjat tres plates (8×50 estils, 4×100 lliures i 4×200 lliures) i l’or en 4×100 estils.

També en clau berguedana, Quim Gonzalvo ha participat en els campionats, nedant pel CN Minorisa. Gonzalvo ha participat en vuit proves individuals, entre les quals destaca la 7a posició en els 200m estils.

IMG-20181215-WA0012

IMG-20181218-WA0003

Àneu Ferrer campionats de Catalunya Natació

Comentaris