Gironella, Vòlei

El Vòlei Gironella acaba la primera fase com a colíder (3-1)

El Vòlei Gironella acaba la primera fase com a colíder (3-1)
El CV Gironella disputant un partit, en una imatge d'arxiu. CEDIDA

El CV Gironella ha tancat amb victòria la primera volta, aquest cap de setmana. El conjunt es va imposar al Sant Quirze per 3 set a 1, equip amb el qual comparteix liderat al final de la primera volta, per bé que els berguedans són segons per l’average de sets.

El partit va ser atípic pel fet de jugar-se sense àrbitre, ja que la federació no va designar cap substitut a l’àrbitre inicialment assignat, que no va poder xiular a l’enfrontament. El duel va ser intens i molt psicològic des dels primers compassos, en certa manera per l’absència del col·legiat, i els locals van caure en el primer set per 22 a 25. Les coses canvien en el segon, on els gironellencs es concentren únicament en el joc, i empaten amb el 25 a 22. La tensió entre els equips va a més en l’ajustat tercer set, que no es decideix fins al final per 26 a 24. En el darrer, els berguedans comencen bé, 20 a 15, i finalment una jugadora del Sant Quirze es lesiona i els visitants es queden amb tan sols una jugadora a pista, el que no permet el reglament. Tot i això, per l’absència d’àrbitre, els conjunts pacten seguir jugant i acaben 25 a 23.

Amb 4 partits guanyats i 1 de perdut, el Gironella suma 12 punts, els mateixos que el Sant Quirze. Els del Vallès, però, tenen l’average de sets a favor, per la qual cosa acaben com a primers al final de la primera fase, mentre els berguedans són segons. Resultats i classificació, AQUÍ.

cv gironella Gironella set16 vòlei

Comentaris