Berga, Vòlei

El Vòlei Berga s’assegura el primer lloc de la primera fase (3-1)

El Vòlei Berga s’assegura el primer lloc de la primera fase (3-1)
Un moment del partit del CEB Vòlei Berga

El CEB Vòlei Berga acabarà la primera volta com a líder del grup, encara amb un partit pendent. L’equip s’ha imposat al Taradell aquest cap de setmana, un rival directe, per 3 sets a 1.

L’enfrontament va ser molt intens des del primer instant, amb set molt ajustats i el Taradell imprimint una gran defensa. Gràcies a la millor tàctica i el joc en equip, els berguedans van aconseguir imposar-se en el primer set per 25 a 18 i, tot i cedir l’empat en el segon, 23 a 25, van sentenciar el 3 a 1 amb 25 a 19 i 25 a 21.

D’aquesta manera, l’equip amplia la diferència al capdavant de la taula, ara a 3 punts del Taradell, que té un partit més, ja que els berguedans han de saldar un partit pendent per acabar la primera volta. Resultats i classificació, AQUÍ.

Berga CEB CEB Vòlei Berga set16 vòlei vòlei berga

Comentaris

  • Jordi

    Fantàstic partit on es va gaudir molt, públic inclòs.
    Gràcies per la crònica.