Bàsquet, Bàsquet Berga

Derrota del Bàsquet Berga abans d’una aturada per carregar piles (54-47)

Derrota del Bàsquet Berga abans d’una aturada per carregar piles (54-47)

Nova derrota del Bàsquet Berga. Els de negre ha caigut per 54 a 47 a la pista del Santpedor aquest cap de setmana, i tan sols han guanyat tres partits en deu jornades. Ara, els jugadors esperen aprofitar la parada nadalenca per recuperar forces i ànims.

En el primer parcial, els berguedans van aconseguir un avantatge de fins a 5 punts, però va acabar 13 a 14. En el segon, l’intercanvi de cistelles va afavorir a Santpedor, que es va posar per davant just abans del descans, 24 a 22. En el tercer, els locals agafen un lleuger marge de forma paulatina, que acaba arribat als 10 punts, però el Berga no es rendeix i retalla diferències al final, 42 a 37. En el darrer, però, no aconsegueix acostar-se a més de 4 punts, i en el tram final els bagencs acaben de fer bo l’avantatge posant el 54 a 47 final.

Amb tan sols 3 victòries en 10 jornades, els berguedans baixen a la vuitena posició de la taula, on hi ha un triple empat amb l’Artés B, onzè, i el Sant Jordi, dotzè. L’equip tornarà a l’activitat després de l’aturada nadalenca, i diumenge 13 de gener rebrà al cuer, el Peña Fragatina d’Osca, que té un balanç de 2 a 7. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set16

Comentaris