Casserres Femení

El femení del FS Casserres fa perdre el liderat de la lliga al Molins (2-2)

El femení del FS Casserres fa perdre el liderat de la lliga al Molins (2-2)
Marta Guirado, en una acció del partit contra el Molins. ALBERT CODINA SOLER

Gran partit del primer equip femení del Futbol Sala Casserres a la Llangotera. L’equip berguedà va plantar cara al Molins -que fins aquesta jornada era el líder de la categoria- i que aquesta setmana ha vist trencada la seva ratxa de set victòries consecutives. A Casserres, 2 a 2. I gràcies, perquè les locals van acabar arraconant les llobregatenques a la seva àrea en el tram final de partit.

El partit va començar amb ocasions per a tots dos equips. Tot i això, les visitants van estar més encertades de cara a porteria i es va arribar al descans amb avantatge mínim de 0 a 1. A la represa, el Casserres va sortir més endollat i intens, però va rebre el segon gol. Amb tot, l’equip no es va rendir i va aconseguir empatar amb un gol de Cris -de jugada col·lectiva- i un altre de Cèlia -per tot l’escaire-. A les acaballes, les locals van acabar aculant el rival a la seva pròpia àrea fins que l’àrbitre va decretar el final del partit. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres és 9è, amb 10 punts, i el Molins perd el liderat i cau a la segona posició, amb 23 punts. El nou líder és l’Atlètic La Palma, que en té 24. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana les casserrenques acomiadaran l’any a la pista de l’Hospitalet, que és cuer de la categoria i encara no ha sumat cap punt aquesta temporada. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres futsal set16

Comentaris