C AT Gironella

Amb la pólvora mullada (0-0)

Amb la pólvora mullada (0-0)
El davanter Manel Uribe, en un partit de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

Relliscada sorprenent de l’Altètic Gironella al camp de la Pirinaica. L’equip va ser clar dominador del partit i va gaudir de nombroses ocasions per endur-se els tres punts, però no va estar fi de cara a porteria i va haver-se de conformar amb l’empat a 0 i el repartiment de punts. Els gironellencs sabien que era un dels desplaçaments més complicats de la temporada i el va preparar a consciència: a mitja setmana van jugar un amistós a Casserres per acostumar-se al camp de terra que es van trobar a Manresa al cap de setmana.

La primera part va ser força igualada. Ni uns ni altres van aconseguir imposar el seu plantejament i tot seguia obert per després del descans. A la represa, el partit es va animar una mica més i el Gironella va passar a dominar-ho tot menys el marcador. Els homes de Xavi Díaz van tenir la possessió, van combinar bé i van finalitzar, però la pilota no va voler entrar. La bona actuació del porter i els errors dels davanters van propiciar un empat a res que satisfà l’equip local, però acaba sent agredolç per a un Gironella que va ser superior. Més info

Amb aquest empat, el Gironella veu com el Calaf s’allunya a sis punts. Ara bé, la jornada no ha estat especialment profitosa per als equips de dalt i els del Berguedà conserven l’avantatge respecte els equips que tenen darrere, que tampoc han guanyat. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, últim partit de l’any. El Gironella rep la visita del Sant Pere Nord, que és cinquè, amb 26 punts, i encadena quatre jornades sense guanyar després d’un inici de temporada aclaparador. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella set16 Tercera Catalana

Comentaris