Montmajor Femení

El Montmajor planta cara al nou colíder de la categoria (1-4)

El Montmajor planta cara al nou colíder de la categoria (1-4)
Judit Balaguer, en un partit de la temporada passada. FERRAN SABATA

El femení del Montmajor segueix recuperant partits aplaçats. Aquest cap de setmana ha rebut la visita del Sallent, que afrontava el partit com una oportunitat per col·locar-se al capdamunt de la classificació. El Montmajor, per la seva banda, venia en el seu millor moment de la temporada després de golejar el cuer per 8 a 0. Els antecedents preveien un partit feixuc per al Sallent i així va ser.

Les sallentines es van avançar en els primers compassos, però les locals van tenir diverses ocasions per empatar el partit abans del descans. A la represa, el Sallent va apretar una mica més i va poder ampliar l’avantatge fins al 0 a 4. El Montmajor va tenir alguna ocasió per retallar distàncies però no ho va aconseguir fins a les acaballes, quan Laura Bruch va fer el gol de l’honor des del punt de penal. Més info

Amb aquest resultat, el Sallent és segon, empatat amb el Solsona, que segueix invicte i té un partit pendent de disputar. Per la seva banda, el Montmajor es manté a la 13a posició, amb 6 punts i amb la mirada posada als tres equips que té davant amb els mateixos punts. La classificació sencera, AQUÍ.

El proper compromís de les montmajonenques serà aquest divendres: jugaran el darrer partit aplaçat que els queda, contra el Bellpuig (9è, amb 9 punts). Dos dies després, diumenge, les jugadores del Berguedà jugaran al camp del Sant Quirze del Vallès (8è, amb 11 punts). +PROPERA JORNADA

Futbol futbol femení Montmajor set15

Comentaris