Casserres Femení B

El filial femení del Casserres es desperta tard i encaixa una nova derrota (2-4)

El filial femení del Casserres es desperta tard i encaixa una nova derrota (2-4)

Derrota del femení ‘B’ del Futbol Sala Casserres a casa, per 2 a 4, contra l’Olímpic Floresta, un dels equips capdavanters de la classificació. Una arrencada dubitativa va condicionar tot el partit de les casserrenques, que van reaccionar a la represa però no van ser a temps d’aconseguir la remuntada.

Les del Berguedà van fer una mala primera meitat i el rival ho va aprofitar per avançar-se en el marcador amb dos gols. A la represa, les locals van reaccionar i van millorar en intensitat. En aquest escenari, van poder retallar distàncies amb un gol de Clàudia Boixader, però la resposta va ser immediata amb l’1 a 3. A les acaballes, el Casserres es va tornar a acostar amb una diana de Sofia Rodríguez, però l’Olímpic va acabar sentenciant amb el quart gol. Més info

Amb aquest resultat, el FS Casserres és 8è, amb 11 punts, i trenca una bona ratxa de tres partits sense perdre. AQUÍ

La propera jornada, passat el pont, les noies de Vicente Rodríguez jugaran a la pista del líder, l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, que a aquestes alçades segueix comptant els seus partits per victòries. De fet, en 8 jornades han fet 41 gols i n’han rebut únicament un. No serà fàcil per al Casserres. +PROPERA JORNADA

 

Casserres FS Casserres set14

Comentaris