Motor

Lluís Mas i Manel Fernández acaben temporada amb un treballat quart lloc al Ral·li 2.000 Viratges

Lluís Mas i Manel Fernández acaben temporada amb un treballat quart lloc al Ral·li 2.000 Viratges

Final de temporada de Lluís Mas i Manel Fernández. Els berguedans han tancat l’any amb una bona actuació al Ral·li 2.000 Viratges de Manresa, amb una treballada quarta posició. És la primera vegada aquesta temporada que l’equip berguedà baixa del podi, però valoren el resultat positivament. “Ha estat una prova molt complicada degut a les condicions climàtiques que van fer que els trams estiguessin molt delicats i en alguns moments, perillosos”, expliquen en un comunicat.

Durant els trams del matí, l’equip Mas-Fernández va sortir amb molta prudència, ja que els trams estaven molt humits, feia molta boira i l’asfalt relliscava molt. Ara bé, els berguedans van poder comprovar que tenien bon ritme i que podien aspirar a una bona posició. Malgrat tot, a la nit, una mala decisió en la tria de pneumàtics va provocar que el cotxe fos impossible de dominar en les sessions del vespre. El BMW dels berguedans va fer un parell de virolles que van quedar en res i finalment van haver de donar per bona la quarta posició.

En l’entrega de premis, l’organització del Ral·li 2.000 Viratges va reconèixer el 10è aniversari de la parella Mas-Fernández corrent junts. L’any 2008 els berguedans van debutar com a equip, tot i que abans tots dos havien competit en altres equips, sent rivals en diversos certàmens. Per aquests deu anys, el Biela Club Manresa va obsequiar-los amb una reproducció del cartell oficial però amb la foto del seu BMW.

Ara, Lluís Mas i Manel Fernández ja treballen en la nova temporada amb un objectiu clar: “Com a mínim, que sigui igual de bona que aquesta”.

FOTO. IGOR DÍEZ

equip de competició Lluís Mas Manel Fernández Mas-Fernández Ral·li

Comentaris