Montmajor Femení

El Montmajor paga car un quart d’hora de desconnexió (6-3)

El Montmajor paga car un quart d’hora de desconnexió (6-3)

Partit estrany a Sant Fruitós. S’hi enfrontaven el primer equip femení local i el Montmajor en un duel de necessitats, ja que tots dos equips ocupen un lloc a la part baixa de la classificació. L’equip del Berguedà va tenir nombroses ocasions de gol, però no va estar encertat de cara a porteria i va ser incapaç de remuntar els tres gols de renda que va aconseguir el Fruitosenc en quinze minuts de desconnexió total.

Al minut 10 de partit, Judit Balaguer va avançar les berguedanes. Però, a partir d’aquí, l’equip es va relaxar i va encaixar quatre gols abans de la mitja hora de joc. Amb el 4 a 1 al marcador es va arribar al descans, tot i que les montmajonenques van despertar i van gaudir d’ocasions per retallar distàncies.

A la represa, les locals van ampliar l’avantatge ben aviat per posar el 5 a 1 al marcador. La reacció visitant, però, va ser immediata: Anna Vilaredes va fer el 5 a 2 just després i Laura Bruch, el 5 a 3 al cap de 10 minuts. A partir d’aquí, l’equip va gaudir de vàries ocasions per posar emoció al partit, però entre la portera rival i els pals (fins a 3) van evitar-ho. A les acaballes, el Fruitosenc va sentenciar amb el definitiu 6 a 3 que esvaïa qualsevol intent de remuntada de les berguedanes. Més info

Amb aquest resultat, el Fruitosenc agafa distància respecte el Montmajor a la classificació. Les bagenques són ara dotzenes, amb 6 punts; mentre que les berguedanes segueixen catorzenes, amb tres. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera setmana, compromís transcendental per al Montmajor, que rep la visita del cuer de la categoria, la Pirinaica, que encara no ha sumat cap punt en el que portem de temporada. +PROPERA JORNADA

Fruitosenc futbol femení futfem Montmajor set13

Comentaris