Casserres Femení B

El filial femení del FS Casserres exhibeix el seu físic i recupera el camí de la victòria (0-4)

El filial femení del FS Casserres exhibeix el seu físic i recupera el camí de la victòria (0-4)

Bon partit del filial femení del Futbol Sala Casserres. Les noies de Vicente Rodríguez s’han desfet sense massa problemes del Futsal Terrassa Les Saveurs a domicili. Les casserrenques afrontaven el compromís sota mínims, amb només un canvi a la banqueta, i van optar per plantejar un partit intel·ligent, rebaixant el ritme de joc i minimitzant esforços.

En aquest escenari, un hat-trick de Clàudia Boixader i un gol de Sofia Rodríguez en la primera meitat de partit van ser suficients per sumar els tres punts. Tot i la manca d’efectius, el Casserres va dominar tot el partit, va atacar còmodament de manera estàtica i va aprofitar els contracops per crear perill, acumulant moltes jugadores en camp contrari. Més info

Amb aquest resultat, el FS Casserres ja és sisè, amb 11 punts, i encadena tres jornades sense perdre (una victòria i dos empats). La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, prova de foc per a les casserrenques, que reben la visita de l’Olímpic La Floresta, actual 4t classificat, amb només tres punts més. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol Sala Femení futsal futsalfem set13

Comentaris