General

El Vòlei Berga segueix dominant (3-1)

El Vòlei Berga segueix dominant (3-1)
Un moment del partit del cap de setmana. CEDIDA

El Vòlei Berga ha fet un pas endavant aquesta temporada. Ho va demostrar en el primer partit i ho ha tornat a fer aquest cap de setmana, imposant-se en la visita del Santa Eugènia de Berga (líder provisional, per bé que amb tres partits més disputats que el Berga, que és segon), per 3 sets a 1 (25-16/21-25/25-20/25-18).

L’inici va ser força igualat en el marcador, però a través de punts contundents de remat i de servei els berguedans aconsegueixen un avantatge en el segon tram del set, per acabar situant el clar 25 a 16. Els locals van sortir lleugerament relaxats en el segon el que, sumat a una baixa i cert desencert, va fer que els visitants posessin la igualada al marcador amb el 21 a 25. El tercer i quart set van servir per evidenciar la superioritat tàctica dels de blanc, imposant-se al Santa Eugènia 25 a 20 i 25 a 18.

El Berga suma ara 6 punts que el situen a la segona posició, empatat amb el Sabadell i el Taradell. El Santa Eugènia de Berga és primer amb 7 punts, però ha disputat 5 partits mentre els berguedans tan sols han jugat 2 enfrontaments. A la propera jornada els de blanc s’enfrontaran al Sant Boi, que amb 2 victòries i 2 derrotes tan sols suma 4 punts. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

CEB Vòlei Berga set13 vòlei vòlei berga Voleinova B

Comentaris