Pàdel

La berguedana Sara Pujals disputa per primera vegada uns quarts de final del circuit mundial de pàdel

La berguedana Sara Pujals disputa per primera vegada uns quarts de final del circuit mundial de pàdel

El correctiu més dolç de la seva vida. La berguedana Sara Pujals i la seva companya Alix Collombon han perdut aquest divendres al matí els quarts de final de l’Open de pàdel de Múrcia per un doble 6-0, contra les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto, les número 1 del món. És la primera vegada que Pujals accedeix als quarts de final d’un torneig del World Padel Tour, el circuit mundial de pàdel.

Ha estat un dia especial per a Pujals, que ja va passar de vuitens entre llàgrimes d’emoció i després de remuntar un 5-7 en contra en el primer set, contra Marta Talaván i Ara Martínez. Però també ho ha estat per a la seva companya, Alix Collombon, que s’ha convertit en la primera jugadora francesa que accedeix a uns quarts de final d’un torneig del World Padel Tour. A Múrcia, totes dues han format parella per primera vegada en competició oficial i es postulen com un dels equips a tenir en compte a partir d’ara en els tornejos d’àmbit mundial.

Sobre la pista, les germanes Sánchez Alayeto no han donat cap opció a Pujals i Collombon. Pujals ha començat un pèl erràtica, però s’ha anat entonant amb el pas dels jocs. Els comentaristes del partit -que s’ha pogut seguir en directe a través del canal de YouTube del World Padel Tour- s’han desfet en elogis cap a la lluita i l’estat de forma de Pujals. “El que està vivint avui és el resultat d’anys de treball i esforç. Això tot just acaba de començar”, han sentenciat.

Alix Collombon Open Múrcia Pàdel Sara Pujals World Padel Tour

Comentaris